DUPLO® LEGO® Vláčik so zvieratami (10412)

Neohodnotené
Značka: Lego
€15,11
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Stavebnica DUPLO® LEGO® Vlak so zvieratkami (10412 ) je vhodná pre deti od 1,5 roka od spoločnosti Lego.

Detailné informácie

Podrobný popis

Poznáte dieťa, ktoré si zamilovalo kreatívnu hru a hračky s prírodnou tematikou? Zoznámte svoje dieťa od 18 mesiacov so stavebnicou LEGO® DUPLO® (10412) Môj prvý zvierací vláčik, aby si precvičilo porovnávanie farieb.

Táto vzdelávacia hračka pre najmenších obsahuje 4 rozkošné modely zvieratiek - kohúta, koňa, jahňa a kravu - ktoré ho vezmú na cestu plnú zábavnej hry. Malí stavitelia si precvičia svoje schopnosti riešiť problémy stavaním zvieratiek podľa kartičiek a priraďovaním zvieratiek k rovnako farebným vagónom. K dispozícii sú aj 2 extra bloky, ktoré umožňujú batoľatám prejaviť svoju kreativitu a vytvoriť postavičky zvierat podľa vlastnej fantázie. Vďaka hravým prvkom, ako je pohyblivý krk kohúta a spojovacie vagóny, si deti zdokonalia jemnú motoriku.

LEGO DUPLO Stavebnice zvierat ponúkajú malým deťom poriadnu dávku zábavy, veľa možností na sebavyjadrenie a nespočetné množstvo príležitostí na objavovanie toho, čo ich baví, zatiaľ čo rodičia môžu so svojimi najmenšími zdieľať dôležité vývojové míľniky.

  • Zvieratká - Súprava LEGO® DUPLO® Môj prvý vláčik so zvieratkami pre deti od 18 mesiacov obsahuje 4 zostaviteľné zvieratká a 3 odnímateľné ťahacie autíčka, ktoré poskytnú batoľatám veľa tvorivej zábavy.
  • Vzdelávacia stavebnica pre najmenších - Deti sa zabavia priraďovaním zvieratiek k rovnakofarebným vagónom vláčika.
  • Stavebnice vláčikov na kreatívne stavanie a prestavovanie - Deti si užijú veľa zábavy pri stavaní zvieratiek podľa kartičiek alebo pri použití dodatočných kociek na stavanie zvieratiek podľa vlastnej fantázie
  • Rozvoj jemnej motoriky - Zábavné prvky tejto stavebnice vláčika, ako napríklad pohyblivý krk kohúta a spájanie vagónov, pomôžu deťom rozvíjať motorické zručnosti
  • Tip na darček pre malé deti - Darujte túto kreatívnu stavebnicu k narodeninám alebo pri akejkoľvek inej príležitosti deťom od 18 mesiacov.
  • Vysokokvalitné stavebné kocky - Kocky a dieliky LEGO® DUPLO® púšťame na zem, drvíme, krútime, zahrievame a analyzujeme, aby sme zabezpečili, že spĺňajú prísne detské bezpečnostné normy
  • Zábava na kolesách - Potešte batoľatá, ktoré milujú vozidlá, hračky so zvieratkami a stavebnice s prírodnou tematikou, tým, že im darujete túto súpravu alebo iné vzdelávacie vláčiky z radu LEGO® DUPLO® (predávajú sa samostatne)
  • Veľa zábavy pre malé prstíky - Po zostavení všetkých 19 dielikov meria zvierací vláčik viac ako 17 cm na výšku, 43 cm na dĺžku a 6 cm na šírku

Dodatočné parametre

Kategória: Hračky, knihy a ostatné
Záruka: 2 roky
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: